A3-VD - участник в изложението HR Industry 2015

Четвъртото ежегодно национално изложение HR Industry се проведе на 11 февруари, в хотел Хилтън, София и бе организирано за поредна година от JobTiger с финансовата подкрепа на MetLife.

Официално събитието бе открито от г-н Светлозар Петров, Управител на JobTiger, г-жа Елка Димитрова, Директор „Дирекция Политика на пазара на труда и трудова мобилност“ в Министерството на труда и социалната политика и г-н Ивайло Пеев, Директор „Корпоративни решения“ в MetLife.

A3-VD участва за 3-та поредна година в единственото до настоящия момент национално събитие - представящо продукти и услуги в сферата на управление на човешките ресурси.

Тази година HR Industry събра 44 компании, занимаващи се с подбор на персонал, одит на персонал, обучения, тренинги и тиймбилдинги.

A3-VD представи своите нови продукти и услуги, свързани с креативни и иновативни решения.

Нашият HR фокус през 2015 година са:

WELLNESS ТИЙМБИЛДИНГИ – РАЗЛИЧНИТЕ ЕКИПНИ РЕШЕНИЯ

МЕНИДЖЪРСКИ И ЛИДЕРСКИ ТРЕНИНГИ

ИНДИВИДУАЛНИ СЕСИИ ЗА РАЗВИТИЕ НА ПОТЕНЦИАЛА

СЪЗДАВАНЕ И ВНЕДРЯВАНЕ НА КОМПЕТЕНТНОСТНИ МОДЕЛИ

В края на деня, в присъствието на г-н Светлозар Петров, Управител на JobTiger, на случаен принцип бе избрана и компанията - победител в нашата томбола.Последната получи възможността да преживее наше уникално тиймбилдинг или тренинг събитие при преференциални условия. За служителите на компанията вече предстои Wellness тиймбилдинг в края на месец април.

Повече снимки от събитието можете да видите на страницата ни във Facebook.

https://www.facebook.com/#!/media/set/?set=a.769068669841515.1073741828.180391925375862&type=1